Zwangerschapsmassage - Heerlijk ontspannen

Heerlijk tot rust komen met uw zwangere buik. In de wetenschap dat uw bloedcirculatie en die van uw baby op de goede manier worden gestimuleerd. Versoepel uw vermoeide spieren en ervaar de verlichting van uw eventuele klachten na de ontspannen zwangerschapsmassage.

Afgestemd op uw zwangere lichaam

Uw lichaam heeft wat te verduren tijdens een zwangerschap. Wij passen tijdens deze volledige lichaamsmassage zachte technieken toe die rekening houden met uw veranderende lichaam en eventuele klachten. U ligt op een watermatras zodat de ligging zeer aangenaam is. Vooraf bespreken wij hoe u het beste kan liggen, buikligging is nl heel goed mogelijk op het matras maar rug of zijligging mag ook.

Kiest u voor rugligging dan werken wij met de Ayurvedische lichaamolie en bodycrème

Ayurvedische lichaamsolie die je huid voedt en in balans brengt.
Met de ingrediënten Zoete Amandel Olie, om de vochtbalans van uw huid te herstellen, en Indiase Roos, die een ontspannende uitwerking heeft op lichaam en geest.

Rijke, romige bodycrème voedt en helpt de huid verstevigen.
De unieke samenstelling bevat anti-oxidanten, vitamine E en het verstevigende ingrediënt Centella Asiatica. De natuurlijke ingrediënten Zoete Sinaasappel & Ceder zorgen voor een heerlijk, warme geur.

Na de massage mag u even rustig bijkomen en heeft u rustig de tijd om u weer aan te kleden.

Vanaf 13 weken t/m 32 weken zwangerschap.

Prijs € 45,- (40 min. masseren + 20 min. rustig bijkomen en omkleden)

 

Reserveer voor deze massage 60 min.