Massage nieuws

Vier de lente! April actie

April actie! Honing rasul...

Een uniek reinigingsritueel van 40 minuten inclusief honingscrub, honing rasul, honing haarmasker, 1000 bloemen olie en als afsluiter een kopje honingthee.

Voor € 35,-

Maak uw huid zomerproof doormiddel van de honing rasul. Honing wordt al duizenden jaren gebruikt om de huid te zuiveren, daarnaast zorgt honing ervoor dat de huid weer zijdezacht aanvoelt. 


We starten dit ritueel met een honingscrub. Door deze scrub na een korte waterspoeling over het lichaam te verdelen worden dode huidcellen en vuil uit de poriën verwijderd. Vervolgens ontvangt u een honing haarmasker en de honing-klei mix voor het lichaam. Deze wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld en ingetrokken. Door de warmte wordt de honing vloeibaar en trekt deze helemaal in de huid. Tijdens de inwerktijd van de rasul krijg u een honingmasker in het haar waardoor het haar wordt gehydrateerd, zijdezacht aanvoelt en een mooie glans krijgt. De rasul wordt verwijderd met warme doeken en water, uw huid wordt heerlijk zacht en krijgt een mooie glans. Na het drogen van het lichaam mag u zichzelf insmeren met de voedende 1000 bloemen olie en nagenieten met een kopje honing thee. Gegarandeerd een bijzondere belevenis!  

Positieve werking
In honing zitten veel elementen die voedend en hydraterend zijn voor de droge en vermoeide huid. De honing rasul is dan ook zeer geschikt voor mensen met acné, onzuiverheden en wondjes.

 

 


Ga terug