Massage nieuws

Were going to Ibiza...


Never believed in love at first sight, until I met ...


Ervaar de natuurlijke schoonheid van het eiland Ibiza, met zijn weelderige groene valleien, verborgen baaien en stranden omringd door de heldere azuurblauwe zee. De Ibiza Summer Treatments van Back & Body Care neemt u mee op een weldadige droomreis langs deze bijzondere elementen. De luxe werkstoffen, weldadige geuren en texturen laten uw huid stralen van gezondheid en zorgen voor een oneindig gevoel van Happiness.

LOVELY IBIZA

Beleef de Ibiza Summer Feeling met deze speciale Bohemian Summer behandeling gericht op het intensief reinigen van uw huid. Laat u meevoeren naar de azuurblauwe zee en parelwitte stranden van Ibiza en verwen uzelf met een heerlijke dieptereiniging zodat uw huid het maximale uit de zomer haalt!

Total Bodyscrub * Bohemian Bodylotion * Face treatment: reinigen, scrubben & verzorging * Summer Sweet Shimmering Oil * Sea sounds

SWEET IBIZA

Geniet van een zomerse Beachy Treatment waarbij de bescherming van uw huid voorop staat! Laat u meevoeren naar het prachtige eiland Ibiza tijdens het seashell welkomstritueel en de ontspannende en harmonieuze Ibiza massage. Trakteer uw voeten op een verfrissende boost met de Sweet special Scrub Treatment die uw voeten weer zacht en soepel laat aanvoelen. Laat u verrassen en ervaar het oneindige gevoel van Happiness.

Seamist * Seashells massage * Feet scrub & massage * Neck & shoulders * Crystalmassage

LOUNGY IBIZA

Pamper your skin! Relax en laat de luxe werkstoffen, weldadige Ibiza geuren en texturen inwerken op uw huid. De zachte, hydraterende Bohemian producten zorgen dat uw huid weer in perfecte conditie is. Met de Loungy Ibiza hoofd huidmassage en een special eye treatment voelt uw ooghuid weer zacht en comfortabel aan. Het eindresultaat: een huid die straalt en glanst van gezondheid!

Face treatment: reinigen, peeling, masker & verzorging * Ibiza headmassage * Eye treatment * Delicate Calming Cream * Neck & shoulders

Prijs € 45,- (60 min.) 
Duo Prijs € 50,- (60 min.)* 
 
* Extra bij te boeken:
Ibiza fruitcocktail € 7.95 p.p (+30 min.) 
Tea & sweet € 7.95 p.p (+30 min.) 
Traditionele opgietsauna of infrarood sauna € 25,- (+30 min.) 

Ga terug