EEN WELDAAD VOOR UW HANDEN

Deze massagemethode komt uit de oosterse filosophie. De handenmassage activeert niet alleen de bloedcirculatie van de handen, ze is ook relaxerend.  Voelt u een stijfheid in de handen/vingers, heeft u last van koude handen, dan kan deze massage u helpen.
Een handenmassage is ook goed voor mensen die veel op een computer werken. Heerlijk naar een lange werkdag.

Na de massage krijgen u handen een paraffinepakking. Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan. We sluiten de behandeling af met een voedende handcréme.

Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een handcréme of nagelriemolie. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen.