KLACHTEN BESTRIJDEN

Wij krijgen steeds vaker horen dat er klachten zijn en hoe het beste te bestrijden.
In onze drukke maatschappij krijgen we steeds meer met stress te maken. 

Bij Back & Body Care hebben we een speciale klachtbehandeling ontwikkeld die stress en klachten tegen gaat. Tijdens een eerste intake gesprek bespreken we de klachten en gaan vervolgens gericht te werk. Tijdens deze behandeling starten we altijd met een bindweefselmassage. De bindweefselmassage is een van de beste middelen om het lichaam weer terug in balans te brengen. Wat is het autonome zenuwstelsel en hoe raakt het overprikkeld? Het autonome zenuwstelsel is het zenuwstelsel dat ons in leven houdt. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je hart klopt en dat je ademhaalt. Als we langdurig te veel van onszelf vergen, langdurig pijn hebben of langdurig onder stress staan dan raakt dit zenuwstelsel overprikkeld. Met het gevolg dat spieren, organen en bindweefsel in je lichaam gespannen raken.