06 - 38 93 80 76 info@backandbodycare.nl

Bestelpagina 

Wil je als trouwe klant van Back & Body Care en Mooinu graag genieten van voordeel dan vind je dat op deze pagina. We hebben een groot aanbod aan massages en behandelingen waaruit je kan kiezen. 

Onze kaarten met korting

Voordelig genieten!

Geniet je regelmatig van onze massages en behandelingen kies dan voor een kaart met voordeel. Deze is 2 jaar geldig en mag gedeeld worden met familie en vrienden. Ook en mooi geschenk om te geven.

Voordeelkaarten

– 10-rittenkaart Topfit massage 60 min.  – Jouw voordeel € 75,-
– 10-rittenkaart Spec. massage 30 min. – Jouw voordeel € 55,-

Laat je verrassen!

Kwaliteit vinden we heel belangrijk, we blijven ons ontwikkelen om jou goed van dienst te zijn.

We waarderen het zeer als je een review wilt achterlaten via google. Ook horen we graag opmerkingen of e.v.t. verbeterpuntjes zodat wij onze kwaliteit hoog kunnen houden.

 

Topfit massage

Deze behandeling is een combinatie van klachtgerichte (intensieve) massage en ontspanningsmassage. Het is de meest geboekte massage bij Back & Body Care omdat het een fijne combinatie is.

Prijs losse behandeling € 62,50 (60 min.)
Met de voordeelkaart betaal je € 55,- per behandeling.

Specialisatie massage

Deze behandeling is een klachtgerichte (intensieve) massage van 30 min. Ook deze behandeling is zeer geliefd bij onze cliënten omdat deze zeer effectief is. 

Prijs losse behandeling € 41,50 (30 min.)
Met de voordeelkaart betaal je € 36,- per behandeling.

 

 

 

Heb je vragen over deze behandelingen?
Stel deze via whatsapp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe het werkt

Bestel hier je kaart(en)

Kies hier je voordeelkaart. Bestel deze eenvoudig online en ontvang daarbij een factuur. De kaart ligt dan klaar bij jou eerste afspraak en we bewaren deze kaart graag voor jou.

01

Klik op de button

Om de kaart te bestellen klik je op de button van jouw kaart. Daarna wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina.

02

Ga naar de betaalpagina

Op deze pagina bestel je de kaart en ontvang daarbij de factuur. Wij krijgen de bestelling via email binnen en maken de kaart gereed.

03

Maak je afspraak

Na je bestelling zorgen wij dat de kaart klaar ligt bij je eerste afspraak, wij bewaren de kaart graag voor jou bij de balie. Laat bij je reservering even weten dat je online een kaart hebt besteld.

Reviews

Behandelingen zijn zo fijn!

★★★★★

Ik kom hier heel graag. Behandelingen zijn zo fijn. Er wordt echt goed geluisterd naar je wensen. En houden erg rekening met je lichaam. Zeer professioneel maar daarnaast ook heel vriendelijk. Er hangt een fijne sfeer en het ziet er binnen schitterend uit 😍.

De behandelingen zijn zeer effectief en fijn.

★★★★★

Een fijne massagepraktijk, alles is netjes en schoon en de ruimtes zijn sfeervol verlicht. Ik voel me erg op mijn gemak. De behandelingen zijn effectief en fijn. De dames weten wat ze doen. Ik kom er voor de top fit ivm migraines.

Maak eenvoudig je afspraak via Whatsapp

06-38938076

WhatsApp chat