06 - 38 93 80 76 info@backandbodycare.nl

Voordeelkaarten 

Als trouwe klant van Back & Body Care en Mooinu kun je profiteren van geweldige voordelen die je op deze pagina kunt vinden. Ontdek ons brede scala aan massages en behandelingen waaruit je kunt kiezen.

Onze kaarten met korting

Voordelig genieten!

Profiteer je vaak van onze massages en behandelingen? Overweeg dan onze voordelige kaart aan te schaffen. Deze kaart is twee jaar geldig en kan gedeeld worden met familie en vrienden. Het is ook een mooi cadeau om weg te geven.

Voordeelkaarten

10-rittenkaart Topfit massage 60 min.  – Jouw voordeel € 75,-
10-rittenkaart Specialisatie massage 30 min. – Jouw voordeel € 55,-
10-rittenkaart Ontspanningsmassage 60 min. Jouw voordeel € 50,-

Laat je verrassen!

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en blijven onszelf ontwikkelen om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

ontspaLaat ons weten wat je van ons vindt door een Google-review achter te laten. We stellen het zeer op prijs. We horen ook graag eventuele opmerkingen of suggesties ter verbetering, zodat we onze kwaliteit hoog kunnen houden.

 

Topfit massage

De Meest Geboekte Massage bij Back & Body Care – Een Topfit Behandeling van Klachtgerichte Intensieve en Ontspanningsmassage

Onze meest geboekte massage combineert klachtgerichte (intensieve) massage met ontspanningsmassage voor de ultieme ervaring. Bezoekers van Back & Body Care’s  zijn dol op deze combinatiebehandeling vanwege de perfecte balans tussen deze twee technieken.

Prijs losse behandeling € 63,50 (60 min.)
Met de voordeelkaart betaal je € 56,- per behandeling.

Specialisatie massage

Deze behandeling is een klachtgerichte (intensieve) massage van 30 min. Ook deze behandeling is zeer geliefd bij onze bezoekers omdat deze zeer effectief is. 

Prijs losse behandeling € 42,50 (30 min.)
Met de voordeelkaart betaal je € 37,- per behandeling.

Ontspanningsmassage

Deze behandeling is een (intuitieve of klassieke) massage van 60 min. Ook deze massage wordt graag geboekt doordat deze een heerlijk wellness momentje voor jezelf is.

Prijs losse behandeling € 53,50 (60 min.)
Met de voordeelkaart betaal je € 48,50 per behandeling.

 

 

 

Heb je vragen over deze behandelingen?
Stel deze via whatsapp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe het werkt

Bestel hier je kaart(en)

Kies nu je eigen voordeelkaart en bestel deze makkelijk online. Bij het bestellen ontvang je een factuur en de kaart zal klaarliggen bij jouw eerste afspraak. We bewaren de kaart graag voor jou, zodat je deze altijd bij de hand hebt.

01

Klik op de button

Bestel jouw kaart gemakkelijk in twee stappen: klik op de button van jouw keuze en vervolgens word je doorgestuurd naar de betaalpagina.

02

Ga naar de betaalpagina

Op deze pagina kun je de kaart bestellen en daarbij direct de factuur ontvangen. Zodra wij de bestelling per e-mail ontvangen, zorgen wij ervoor dat de kaart klaar wordt gemaakt.

03

Maak je afspraak

Als je een kaart online bestelt, zorgen wij ervoor dat deze bij je eerste afspraak klaarligt en bewaren wij deze bij de balie. Vergeet niet om bij je reservering te vermelden dat je een kaart online hebt besteld.

Reviews

Behandelingen zijn zo fijn!

★★★★★

Ik kom hier heel graag. Behandelingen zijn zo fijn. Er wordt echt goed geluisterd naar je wensen. En houden erg rekening met je lichaam. Zeer professioneel maar daarnaast ook heel vriendelijk. Er hangt een fijne sfeer en het ziet er binnen schitterend uit 😍.

De behandelingen zijn zeer effectief en fijn.

★★★★★

Een fijne massagepraktijk, alles is netjes en schoon en de ruimtes zijn sfeervol verlicht. Ik voel me erg op mijn gemak. De behandelingen zijn effectief en fijn. De dames weten wat ze doen. Ik kom er voor de top fit ivm migraines.

Maak eenvoudig je afspraak via Whatsapp

06-38938076

WhatsApp chat