EEN TURKS BAD VOOR IEDEREEN

Geef je huid de liefde die het verdient, vooral na een stressvolle periode. Deze behandeling is als een warme knuffel voor je huid: een verkwikkende wasbeurt, een hemelse scrub en een verrukkelijke zeepmassage. Bekijk onze fantastische arrangementen! 

Een uitje naar de Hamam is niet alleen ontspannend, maar ook goed voor je huid. De behandelingen die worden aangeboden in de Hamam zijn gericht op het reinigen en verzorgen van de huid. De oosterse Hamam behandeling is hier een mooi voorbeeld van. Tijdens deze behandeling worden er verschillende stappen doorlopen om de huid te verwennen. Zo wordt er gestart met een verkwikkende wasbeurt, waarbij de huid wordt gereinigd en ontspannen. Vervolgens wordt er een hemelse scrub toegepast, om de dode huidcellen te verwijderen en de huid te laten stralen. Tot slot wordt de huid gemasseerd met een heerlijke zeep, waardoor de huid zijdezacht aanvoelt.

Wil jij ook genieten van deze behandeling en andere fantastische arrangementen? Bekijk dan snel de mogelijkheden op onze website. Houd er wel rekening mee dat in de Hamam badkleding verplicht is. Kom langs en geef je huid de liefde die het verdient!