06 - 38 93 80 76 info@backandbodycare.nl

HOLISTISCH

.      
Zou je graag willen onderzoeken wat de achterliggende oorzaak is van je fysieke klacht(en)? Waarom die schouderklachten steeds weer terug komen? Hoe je uit een burnout kan komen? Wij nodigen je graag uit om samen dit te gaan onderzoeken. Bij een holistische behandeling kijken we naar het geheel, alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nu denkt je misschien is dat niet zweverig? Als je er niet mee bekend bent dan is dat in het begin best wennen maar uiteindelijk is het juist thuiskomen. Boek een gratis inzichtsessie om daarna te beslissen of dit bij je past.

R

REIKI - MYSTICAL SOUL MASSAGE

R

SOUND HEALING

R

COACHING

R

ACCESS BARS®

R

AROMATOUCH™ TECHNIEK

REIKI BEHANDELING 

Reiki verlicht, ontspant en heft blokkades op die iedereen, al dan niet bewust, in zijn of haar lichaam heeft.

Bij een reiki behandeling lig je op een behandeltafel met kleding aan. Door middel van handposities wordt de energie gegeven. Het kan warm of koud aanvoelen en geeft vaak een tinteling.
Reiki zorgt niet alleen voor meer energie. Het versterkt tegelijk ons immuunsysteem en verhoogt onze natuurlijke weerstand.
Reiki brengt ons weer in evenwicht en dat is nodig voor een goede fysieke en mentale conditie. Iedereen kan een Reiki behandeling ontvangen en het zal je verbazen wat het voor effect heeft.

Vooraf aan de behandeling gaan we in gesprek en kan je e.v.t. jouw hulpvraag bespreken.

Advies! Ga gekleed in makkelijk zittende kleding, niet als duo te boeken.

MYSTICAL SOUL MASSAGE 

Een energetische massage met Reiki als basis. Tijdens deze massage werkt de therapeut Intuïtief. Alle gevoelens, emoties, gedachten en verlangens zijn met elkaar verbonden. Ze vormen samen een balans. Een holistische massage is een uitnodiging om tot een nieuw evenwicht te komen en kan inzicht geven in de diepere oorzaak en betekenis van klachten.

Mystical Soul – Hoofdmassage 30 min.

Mystical Soul – Lichaamsmassage 60 min.

 

PRIJS

Reiki

Prijs € 62,50 60 min.

Tip draag comfortabele kleding

Mystical Soul

Hoofdmassage
Prijs € 37,- 30 min.

Lichaamsmassage (achter of voorzijde)
Prijs € 62,50,- 60 min.

Niet voor duo’s

SOUND HEALING 

Sound Healing is een aangename vorm van therapie die op de massagetafel wordt gegeven. De therapie richt zich in eerste instantie op ontspanning en herstel van lichaam en geest maar helpt ook bij het bestrijden van pijn en chronische stress, afvoeren van afvalstoffen, in balans brengen en activeren van het energiesysteem, activeren van het zelfhelend vermogen. Ook op het emotionele niveau heeft de therapie verschillende effecten. In het algemeen voel je je na de behandeling(en) weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen, is je hoofd rustig en sta je met beide benen weer goed op de grond. Je bent weer één met je kern, één met je ziel. Laat je onderdompelen in een bad van geluiden en ga in een diepe ontspanning. Er worden zowel met klankschalen, koshi’s, tingsha, oceandrum als een regenstok gewerkt. Soms worden de schalen ook op je lichaam gelegd. Vooraf is er een korte intakegesprek.

Advies! Ga gekleed in makkelijk zittende kleding, niet als duo te boeken.

We geven deze sessie niet als je:

– een pacemaker heeft
– zwanger bent
– last heeft van psychoses
– last heeft van epileptische aanvallen
– last heeft van trombose

 

 

PRIJS

Sound Healing

Prijs € 62,50 60 min.

COACHING 

Vanuit een holistische visie belicht ik je hulpvraag en kijk ik graag samen met jou naar de diepere oorzaken van je klacht. Ik help je in het verkrijgen van inzicht in de situatie óf om de oorzaak van het probleem of de klacht te achterhalen. Samen kijken we wat jou in de weg zit om je doel te bereiken en welke stappen je kunt zetten in de richting die je wenst. 

Als holistische behandelaar, kijk ik naar alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Alles is met elkaar verbonden.

De enige grens is wat jij geloof wat kan, jij hebt de keuze om los te laten wat niet waar is. Als jij loslaat wat je niet bent, ervaar je wie je werkelijk bent.

Liefdevol & grenzeloos.

Mooinu Inzichtsessie (Gratis)

Waar loop je tegenaan? Hoe zou je het graag zien in je leven?  Boek dan een gratis inzichtsessie. Tijdens deze sessie vertel ik wat je kan verwachten van mijn behandeltraject. Een eenmalig gesprek om te kijken of dit bij je past.

 • Eén op één sessie
 • Ik geef je inzicht en inspiratie
 • En tips hoe je met kracht verder kan op jou levenspad

Wilt je meer levenslust ervaren en bent je bereid in jezelf te investeren? Ik help je graag verder op uw pad. Wilt je onderzoeken wat jou lijf te vertellen heeft, en jou gevoel serieus nemen?

Na de sessie kan je aansluitend bepalen of je kiest voor een Mooinu traject of dat je genoeg stof tot nadenken hebt.

Mooinu 5 sessies

Leuk dat we samen deze reis gaan maken! Ik neem je mee op een pad vol aandacht, vertrouwen, compassie, inlevingsvermogen en humor. 

Samen bespreken we hoe je nu in het leven sta, waar je graag wilt zijn en wat je tegenhoudt om daar te komen. Eerst gaan we onderzoeken wat het is dat zorgt voor die grens en daarbij kan ik diverse methodieken inzetten. We gaan loslaten wat je niet wil en aantrekken wat je wel wil. Jij bepaald zelf wat je wilt bereiken en hoe.

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Meer in je KRACHT komt en vol vertrouwen verder kunt
 • Veel meer rust ervaar in je lijf, je hart en hoofd
 • Vertrouwen hebt in het leven en vol daarvan kan genieten
 • Dat je kan kiezen voor wat voor jou belangrijk is
 • Dat je weet waar je naartoe wilt

Prijs € 450,- (90 min. per sessie)

Losse sessie

Behoefte aan meer sessies na het traject? Boek deze dan los.

Prijs € 95,-

 

Mooinu Holistisch wellness centrum
PRIJS
Inzichtsessie Gratis
30 min.

Mooinu 5 sessies
Prijs
 € 450,-
90 min. per sessie


Mooinu sessies los
Prijs € 95,-
90 min. per sessie

ACCESS BARS® 

Wat als er een makkelijke manier was om alle gedachten, gevoelens en emoties die u vastzetten in je hoofd, los te laten?

Bij een Access Bars behandeling lig je lekker op een massagetafel met een dekentje over je heen, je kleding blijft aan, je hoeft verder niks te doen. Er worden 32 verschillende punten op uw hoofd aangeraakt waardoor veel vastgehouden spanning wegvloeit. Het kan zijn dat je tijdens de behandeling in slaap valt maar dat maakt voor het effect niet uit.

Een Access Bars™ behandeling wordt ook wel vergeleken met het ontladen van een batterij of het defragmenteren van een computer. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe energie, inspiratie, creativiteit, bewustzijn en positieve gevoelens.

Advies! Ga gekleed in makkelijk zittende kleding, niet als duo te boeken.

Prijs

Access Bars

Prijs € 62,50 60 min.
Prijs € 90,- 90 min.

Niet als duo te boeken.

 

AromaTouch™ Techniek 


De AromaTouch™ techniek is een zachte en ontspannende massage van de rug en voeten waarbij gebruikt wordt gemaakt van pure essentiële oliën van dōTERRA. Elke olie heeft een eigen specifieke werking.

 • Stressvermindering
 • Verbetering van het immuunsysteem
 • Vermindering ontstekingsreacties en verbetering van spierontspanning
 • Homeostase – Balans van het (autonome) zenuwstelsel

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen, maar ook zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijn, burn-out en stress.

Niet als duo te boeken.

Prijs

Prijs € 47,50
40 min.

Behandeling

AromaTouch™ techniek
Massage met zachte herhalende bewegingen met etherische oliën. De rug en voeten worden behandeld.
De AromaTouch™ techniek geef je een unieke ervaring met essentiële oliën. Deze techniek heeft als doel algehele ontspanning en je lichaam weer in balans te  brengen.

Verwen jezelf!

Ontspan. Geniet.

WhatsApp chat