06 - 38 93 80 76 info@backandbodycare.nl

HOLISTISCH

.      
Zou je graag willen onderzoeken wat de achterliggende oorzaak is van je fysieke klacht(en)? Waarom die schouderklachten steeds weer terug komen? Hoe je uit een burnout kan komen? Wij nodigen je graag uit om samen dit te gaan onderzoeken. Bij een holistische behandeling kijken we naar het geheel, alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nu denkt je misschien is dat niet zweverig? Als je er niet mee bekend bent dan is dat in het begin best wennen maar uiteindelijk is het juist thuiskomen. Boek een gratis inzichtsessie om daarna te beslissen of dit bij je past.

R

REIKI TOUCH & MYSTICAL SOUL MASSAGE

R

COACHING

R

ACCESS BARS®

R

SOMATISCH LICHAAMSWERK

REIKI TOUCH

Reiki verlicht, ontspant en heft blokkades op die iedereen, al dan niet bewust, in zijn of haar lichaam heeft.

Bij een reiki touch lig je op een behandeltafel met kleding aan. Door middel van handposities wordt de energie gegeven. Het kan warm of koud aanvoelen en geeft vaak een tinteling.
Reiki zorgt niet alleen voor meer energie. Het versterkt tegelijk ons immuunsysteem en verhoogt onze natuurlijke weerstand.
Reiki brengt ons weer in evenwicht en dat is nodig voor een goede fysieke en mentale conditie. Iedereen kan een Reiki touch behandeling ontvangen en het zal je verbazen wat het voor effect heeft.

Vooraf aan de behandeling gaan we in gesprek en kan je e.v.t. jouw hulpvraag bespreken.

De behandeling gaat als volgt:
* voorgesprek
* reiki behandeling
* nagesprek
* inzicht mee

Advies! Ga gekleed in makkelijk zittende kleding, niet als duo te boeken.

Na de behandeling:
* veel water drinken
* tot 48 uur na de behandeling reactie ervaren
* Neem je rust na de behandeling

ENERGY TREATMENT

Bij een Energy treatment lig je op een behandeltafel met kleding aan. Net als bij de Reiki Touch wordt er door middel van handposities de energie doorgegeven. Het kan warm of koud aanvoelen en geeft vaak een tinteling. Bij deze behandeling worden eerst je chakra’s bekeken of ze in balans zijn, bij disbalans worden deze geopend zodat je energie weer kan stromen. We werken aan de 7 hoofdchakra’s. Ook de aura wordt weer in balans gebracht, het is een behandeling die als zeer ontspannen wordt ervaren. Doordat je lichaam weer geaard is voelt deze zwaar en ontspannen aan. Deze behandeling geeft jou inzicht in de delen waar jij aandacht aan mag schenken. 

De behandeling gaat als volgt:
* voorgesprek
* behandeling – rugligging
* aura – chakra’s – energy healing
* nagesprek
* inzicht mee

Advies! Ga gekleed in makkelijk zittende kleding, niet als duo te boeken.

Na de behandeling:
* veel water drinken
* tot 48 uur na de behandeling reactie ervaren
* Neem je rust na de behandeling

MYSTICAL SOUL MASSAGE 

Een energetische behandeling met massage met Reiki als basis. Tijdens deze behandeling werkt de therapeut Intuïtief. Alle gevoelens, emoties, gedachten en verlangens zijn met elkaar verbonden. Ze vormen samen een balans. Een holistische behandeling is een uitnodiging om tot een nieuw evenwicht te komen en kan inzicht geven in de diepere oorzaak en betekenis van klachten. 

De behandeling gaat als volgt:
* voorgesprek
* massage
* reiki behandeling
* nagesprek
* inzicht mee

Niet als duo te boeken.

Na de behandeling:
* veel water drinken
* tot 48 uur na de behandeling reactie ervaren
* Neem je rust na de behandeling

Mystical Soul – Lichaamsmassage 60 of 90 min.
Vraag vooraf advies wat je denk nodig te hebben qua tijd.

MYSTICAL SOUL HOOFD MASSAGE

De behandeling gaat als volgt:
* kort voorgesprek
* massage – hoofd, nek en schouders
* hart, keel, 3e oog en kruin healing
* nagesprek
* inzicht mee

Niet als duo te boeken.

Na de behandeling:
* veel water drinken
* tot 48 uur na de behandeling reactie ervaren
* Neem je rust na de behandeling

Mystical soul hoofd massage 30 min.

 

PRIJS

Reiki

Prijs € 62,50 60 min.

Energy Healing

Prijs € 62,50 min.
Prijs € 82,50 min.

Mystical Soul

Hoofdmassage
Prijs € 37,- 30 min.

Lichaamsmassage
Prijs € 62,50,- 60 min.
Prijs € 82,50 90 min.

Niet voor duo’s

SOUND HEALING 

Sound Healing is een aangename vorm van therapie die op de massagetafel wordt gegeven. De therapie richt zich in eerste instantie op ontspanning en herstel van lichaam en geest maar helpt ook bij het bestrijden van pijn en chronische stress, afvoeren van afvalstoffen, in balans brengen en activeren van het energiesysteem, activeren van het zelfhelend vermogen. Ook op het emotionele niveau heeft de therapie verschillende effecten. In het algemeen voel je je na de behandeling(en) weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen, is je hoofd rustig en sta je met beide benen weer goed op de grond. Je bent weer één met je kern, één met je ziel. Laat je onderdompelen in een bad van geluiden en ga in een diepe ontspanning. Er worden zowel met klankschalen, koshi’s, tingsha, oceandrum als een regenstok gewerkt. Soms worden de schalen ook op je lichaam gelegd. Vooraf is er een korte intakegesprek.

Advies! Ga gekleed in makkelijk zittende kleding, niet als duo te boeken.

We geven deze sessie niet als je:

– een pacemaker heeft
– zwanger bent
– last heeft van psychoses
– last heeft van epileptische aanvallen
– last heeft van trombose

 

 

PRIJS

Sound Healing

Prijs € 62,50 60 min.

COACHING 

Vanuit een holistische visie belicht ik je hulpvraag en kijk ik graag samen met jou naar de diepere oorzaken van je klacht. Ik help je in het verkrijgen van inzicht in de situatie óf om de oorzaak van het probleem of de klacht te achterhalen. Samen kijken we wat jou in de weg zit om je doel te bereiken en welke stappen je kunt zetten in de richting die je wenst. 

Als holistische behandelaar, kijk ik naar alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Alles is met elkaar verbonden.

De enige grens is wat jij geloof wat kan, jij hebt de keuze om los te laten wat niet waar is. Als jij loslaat wat je niet bent, ervaar je wie je werkelijk bent.

Liefdevol & grenzeloos.

Kijk ook op onze andere website www.mooinu.com 

* Coaching
* Hypnose therapie
* Familieopstelling
* Trauma Release & Breathwork
* Therapie voor kinderen
* Online trainingen

Boek een gratis inzichtsessie! 

Mooinu Inzichtsessie (Gratis)

Waar loop je tegenaan? Hoe zou je het graag zien in je leven?  Boek dan een gratis inzichtsessie. Tijdens deze sessie vertel ik wat je kan verwachten van mijn behandeltraject. Een eenmalig gesprek om te kijken of dit bij je past.

 • Eén op één sessie
 • Ik geef je inzicht en inspiratie
 • En tips hoe je met kracht verder kan op jou levenspad

Wilt je meer levenslust ervaren en bent je bereid in jezelf te investeren? Ik help je graag verder op uw pad. Wilt je onderzoeken wat jou lijf te vertellen heeft, en jou gevoel serieus nemen?

Na de sessie kan je aansluitend bepalen of je kiest voor een Mooinu traject of dat je genoeg stof tot nadenken hebt.

Innerwisdomflow Journey 5 één op één sessies

Leuk dat we samen deze reis gaan maken! Ik neem je mee op een pad vol aandacht, vertrouwen, compassie, inlevingsvermogen en humor. 

Samen bespreken we hoe je nu in het leven sta, waar je graag wilt zijn en wat je tegenhoudt om daar te komen. Eerst gaan we onderzoeken wat het is dat zorgt voor die grens en daarbij kan ik diverse methodieken inzetten. We gaan loslaten wat je niet wil en aantrekken wat je wel wil. Jij bepaald zelf wat je wilt bereiken en hoe.

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Meer in je KRACHT komt en vol vertrouwen verder kunt
 • Veel meer rust ervaar in je lijf, je hart en hoofd
 • Vertrouwen hebt in het leven en vol daarvan kan genieten
 • Dat je kan kiezen voor wat voor jou belangrijk is
 • Dat je weet waar je naartoe wilt
 • 1 jaar toegang tot de Innerwisdomflow Journey online training

Prijs € 450,- (90 min. per sessie)
Traject van 5 maanden

Losse sessie

Behoefte aan meer sessies na het traject? Boek deze dan los.

Prijs € 95,-

 

MooiNu Academy

Ben je opzoek naar zelfontwikkeling en zou je graag vanuit huis een online cursus via pc of mobiel willen volgen? Een training waarin je zelf de stappen mag gaan zetten.

 

Klinkt één van deze dingen als jou?…

En wil jij:

Zo ja? Dan is de Design Your Life cursus wat voor jou!

 

Mooinu Academy

PRIJS
Inzichtsessie Gratis
30 min.

Innerwisdomflow Journey
Prijs
 € 450,-
5x 90 min. per sessie


Mooinu sessies los
Prijs € 95,-
90 min. per sessie

Trauma Release®
& Breathwork®

Trauma ontstaat na ingrijpende en schokkende ervaringen, zelfs te midden van prettige momenten. Het hoeft niet altijd te gaan om extreme gebeurtenissen zoals oorlog of ongelukken. Trauma kan ook ontstaan door pesten, emotionele verwaarlozing of het verlies van een dierbare. Deze gebeurtenissen kunnen diepe sporen achterlaten.

Ons overlevingssysteem, zowel lichamelijk als geestelijk, treedt in werking tijdens noodsituaties. Normaal gesproken vechten we of vluchten we, maar wanneer dit niet mogelijk is, blijft de opgebouwde energie vastzitten. Dit veroorzaakt verkrampte of bevroren reacties, wat resulteert in trauma dat ons lichaam vasthoudt.

Wanneer we dit niet loslaten, kunnen na verloop van tijd psychische en fysieke klachten ontstaan, zoals boosheid, constante alertheid, hoofdpijn, schuldgevoel, schaamte, angst voor controleverlies, emotionele afvlakking, spierspanning, krachtverlies, vermoeidheid, slaapproblemen, paniekaanvallen, depressie, piekeren, concentratieproblemen, grenzeloosheid, hartkloppingen, oppervlakkige ademhaling, gespannenheid, prikkelbaarheid, moeite met verbinding maken, kort lontje, verslavingsgedrag, aanhoudende lichamelijke klachten, en meer.

Geen Quick Fix

We kunnen in 1 sessie al veel bereiken maar weet dat er geen Quick Fix bestaat, je hebt er namelijk een levenlang over gedaan om te komen waar je nu staat, dat heb je dan ook niet zo 1,2,3 veranderd. Weet dat je met elke sessie een laagje afpelt waarmee je aan de slag mag gaan. Hier gaan we je in begeleiden.

Kijk ook bij www.mooinu.com of klik op het logo hieronder.

Mooinu Holistisch wellness centrum

Mooinu Inzichtsessie (Gratis)

Waar loop je tegenaan? Hoe zou je het graag zien in je leven?  Boek dan een gratis inzichtsessie. Tijdens deze sessie vertel ik wat je kan verwachten van de sessie. Een eenmalig gesprek om te kijken of dit bij je past.

 • Eén op één sessie
 • Uitleg over het ontstaan van trauma
 • Bespreken of de sessie geschikt is voor jou

Wilt je onderzoeken wat jou lijf te vertellen heeft, en jou gevoel serieus nemen?

Na de sessie kan je aansluitend bepalen of je kiest voor somatisch lichaamswerk of e.v.t. een andere behandeling.

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT)

BRTT is een krachtige methode om opgeslagen trauma’s, spanningen en negatieve emoties in het lichaam vrij te geven. Met Body Remembers Trauma Therapie (BRTT) leer je om met behulp van lichaamswerk op een natuurlijke manier te ontladen. Het gaat om het ontladen van dagelijkste stress, diepe chronische spanning en trauma. Deze sessie gaat in combinatie met de TRB.

Trauma Release Breathwork (TRB)

TRB is een vorm van ademwerk waarbij je bewust verbonden ademhaalt. Door deze techniek toe te passen, activeer je de natuurlijke helende kracht van je lichaam en creëer je ruimte voor persoonlijke groei en transformatie. TRB werkt op een dieper niveau en kan toegang geven tot onbewuste patronen en beperkende overtuigingen die je tegenhouden in je leven.

Losse sessie

Prijs € 99,- (90 tot 120 min.)

 

Combinatie van BRTT & TRB

Door BRTT en TRB te combineren, creëren we een zeer krachtige methode om los te laten, te ontwaken en te helen, zodat je werkelijk jezelf kunt zijn. Tijdens deze sessie ga je diep, wat voor velen de sleutel is gebleken tot het openen van de poort naar hun ziel. We beginnen met een gesprek en uitleg over hoe de sessie zal verlopen.

Prijs € 180,- (120 tot 180 min.)

ACCESS BARS® 

Wat als er een makkelijke manier was om alle gedachten, gevoelens en emoties die u vastzetten in je hoofd, los te laten?

Bij een Access Bars behandeling lig je lekker op een massagetafel met een dekentje over je heen, je kleding blijft aan, je hoeft verder niks te doen. Er worden 32 verschillende punten op uw hoofd aangeraakt waardoor veel vastgehouden spanning wegvloeit. Het kan zijn dat je tijdens de behandeling in slaap valt maar dat maakt voor het effect niet uit.

Een Access Bars™ behandeling wordt ook wel vergeleken met het ontladen van een batterij of het defragmenteren van een computer. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe energie, inspiratie, creativiteit, bewustzijn en positieve gevoelens.

Advies! Ga gekleed in makkelijk zittende kleding, niet als duo te boeken.

Prijs

Access Bars

Prijs € 62,50 60 min.
Prijs € 90,- 90 min.

Niet als duo te boeken.

 

Verwen jezelf!

Ontspan. Geniet.

WhatsApp chat