06 - 38 93 80 76 info@backandbodycare.nl

HOLISTISCH

Wil je ontdekken wat de oorzaak is van je fysieke klachten? Ben je bijvoorbeeld benieuwd waarom je schouderklachten steeds terugkeren of hoe je van een burn-out kunt herstellen? Samen kunnen we dit onderzoeken. Met een holistische behandeling kijken we naar het geheel omdat alles onvermijdelijk met elkaar verbonden is. Misschien denk je dat het zweverig is, maar als je er niet bekend mee bent, kan het in het begin wennen zijn. Uiteindelijk is het echter een manier om thuis te komen bij jezelf. Boek nu een gratis inzichtsessie om te ontdekken of dit bij jou past.

Door middel van een holistische behandeling worden niet alleen je fysieke klachten aangepakt, maar ook gekeken naar de mentale en emotionele aspecten die hiermee gepaard gaan. Op deze manier wordt er niet enkel gefocust op symptoombestrijding, maar wordt er gezocht naar de onderliggende oorzaken van je klachten. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van diverse technieken, zoals bijvoorbeeld acupunctuur, massage en ademhalingsoefeningen. Door deze combinatie van behandelingen wordt er een balans gecreëerd tussen lichaam en geest, waardoor je je uiteindelijk weer helemaal in balans voelt. Twijfel je nog of een holistische behandeling iets voor jou is? Boek dan nu een gratis inzichtsessie en ontdek wat het voor jou kan betekenen.

R

INNERWISDOMFLOW JOURNEY

R

BREATHWORK JOURNEY

R

ENERGETISCHE BEHANDELINGEN

R

ENERGETIC FACIAL - TOUCH OF ROSES

Ga mee op een Innerwisdomflow Journey?

Het kan een hele zoektocht zijn om wat meer rust of te ervaren. Misschien heb je van alles al geprobeerd, maar je vind helaas niet de rust of balans om je klachten te verhelpen. We denken vaak dat ons lichaam rust nodig heeft maar als je mind maar blijft malen dan lukt het ook niet om tot rust te komen. Als jou belemmerende gedachten en gevoelens de overhand nemen dan zou het een mooie uitnodiging zijn om eens stil te staan bij deze belemmeringen. Wat wil je lichaam jou vertellen?

Is het volgende herkenbaar voor jou?

Voel jij dat het tijd is voor een duurzame aanpak van jouw klachten en vraagstukken?
Waarbij je echt stappen zet omdat de oplossing vanuit jezelf komt, vanuit jouw kern.

Ik help je graag om bij jouw essentie te komen, zodat jij voluit kan leven zoals jij dat wil.

Als je kiest voor een Mooinu traject dan gaan we samen deze reis maken!
Ik neem jou mee op een pad vol aandacht, vertrouwen, compassie, inlevingsvermogen en humor.

Samen bespreken we hoe je nu in het leven sta, waar je graag wilt zijn en wat je tegenhoudt om daar te komen.
Eerst gaan we onderzoeken wat het is dat zorgt voor die grens en daarbij kan ik diverse methodieken inzetten.
We gaan loslaten wat je niet wil en aantrekken wat je wel wil. Jij bepaald zelf wat je wil bereiken en hoe.

Naast de één op één sessie krijg je ook 1 jaar toegang tot de online training ‘Innerwisdomflow Journey’
voor extra ondersteuning in jouw transformatieproces.

In de online training vind je extra informatie, meditaties, oefeningen, vragen en audio’s.
Ook kan je deelnemen aan de community als je daar behoefte aan hebt.

Innerwisdomflow Journey

 • 5 live één-op-één sessies á 90 min.
 • Een Investering in jezelf
 • Krijg vertrouwen in het leven, zodat je vollop kunt genieten
 • Ervaar veel meer rust in je lijf, je hart en hoofd
 • Leer kiezen wat voor jouw belangrijk is
 • 1 jaar toegang tot de Innerwisdomflow online training en community

 

Prijs € 450,- (termijnen mogelijk)

Breathwork Journey

 • 2 live één-op-één sessies á 90 min.
 • Ontdek de kracht van jouw lichaam tijdens een diepgaande reis naar je innerlijke zelf met behulp van Breathwork. Ervaar de BRTT & TRB en voel de verlichting en ontspanning die het teweegbrengt. Je zult letterlijk en figuurlijk loslaten en dit voelen in je hele wezen.
 • Emotional Release: Het gevoel van bevrijding van zware emoties en negatieve energie brengt ruimte voor nieuwe ervaringen en positiviteit.
 • Meer verbinding en liefde voor jezelf: Door terug te keren naar je natuurlijke staat van zijn – die liefde is – zal je relatie met jezelf en anderen positief worden beïnvloed.
 • Meer verbondenheid en zelfliefde: Terugkeren naar je natuurlijke staat van zijn, die liefde is, zal je relatie met jezelf versterken. Het vergroot je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, waardoor je verder kunt groeien en je leven kunt leiden zoals jij dat wilt. Je durft volledig jezelf te zijn en je eigen keuzes te maken zonder je druk te maken om de mening van anderen.
 • 1 jaar toegang tot de Breathwork online training en community

 

Prijs € 350,- (termijnen mogelijk)

REIKI TOUCH

Reiki: Een Helende Behandeling voor Lichaam en Geest

Reiki is een behandeling die verlichting biedt, ontspant en blokkades opheft die iedereen, bewust of onbewust, in hun lichaam kan hebben. Tijdens de behandeling lig je gekleed op een tafel en wordt de energie door middel van handposities toegediend. Het kan warm of koud aanvoelen en geeft vaak een tinteling. Reiki biedt niet alleen meer energie, maar versterkt ook ons immuunsysteem en verhoogt onze natuurlijke weerstand. Het brengt ons in balans en draagt bij aan een goede fysieke en mentale conditie. Iedereen kan een Reiki touch behandeling ontvangen en het effect zal je verbazen. We bespreken jouw hulpvraag voorafgaand aan de behandeling, zodat we een gepersonaliseerde aanpak kunnen bieden.

De behandeling gaat als volgt:

* voorgesprek
* reiki behandeling
* nagesprek
* inzicht mee

Advies! Ga gekleed in makkelijk zittende kleding, niet als duo te boeken.

Na de behandeling:
* veel water drinken
* tot 48 uur na de behandeling reactie ervaren
* Neem je rust na de behandeling

ENERGY TREATMENT

Bij een Energy treatment geniet je van een ontspannen behandeling terwijl je gekleed op een behandeltafel ligt. Net als bij de Reiki Touch, wordt de energie door middel van handposities doorgegeven, wat vaak een tinteling teweegbrengt en warm of koud kan aanvoelen. Voorafgaand aan deze behandeling worden eerst jouw zeven hoofdchakra’s gecontroleerd om vast te stellen of ze in balans zijn. Indien er sprake is van een verstoring, worden ze geopend, waardoor de energie weer vrij kan stromen. Naast het in balans brengen van de chakra’s, wordt ook de aura weer in evenwicht gebracht. Je zult de behandeling als zeer ontspannen ervaren doordat je lichaam weer geaard is. Na afloop voelt je lichaam zwaar en uitgerust aan. Deze behandeling biedt jou tevens inzicht in de delen van je lichaam die extra aandacht kunnen gebruiken.

De behandeling gaat als volgt:
* voorgesprek
* behandeling – rugligging
* aura – chakra’s – energy healing
* nagesprek
* inzicht mee

Advies! Ga gekleed in makkelijk zittende kleding, niet als duo te boeken.

Na de behandeling:
* veel water drinken
* tot 48 uur na de behandeling reactie ervaren
* Neem je rust na de behandeling

DUO ENERGETICS  

Bij deze Duo Energetics liggen jullie samen op een massagetafel. We bespreken even kort een evt hulpvraag en daarna ervaren jullie een sessie die werkt op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Stel jezelf open en ervaar de kracht van deze behandeling. De reacties die wij vaak horen zijn dat het heel bijzonder was, niet in woorden te omschrijven. 

De behandeling gaat als volgt:
* kort voorgesprek
* behandeling – buikligging
* spinalflow – chakra’s- en energy healing
* nagesprek
* inzicht mee

Advies! Ga gekleed in t-shirt en sportbroek.

Na de behandeling:
* veel water drinken
* tot 48 uur na de behandeling reactie ervaren
* Neem je rust na de behandeling

MYSTICAL SOUL MASSAGE 

Een Energetische Massagebehandeling gebaseerd op Reiki

Deze behandeling is gericht op het herstellen van balans door middel van intuïtieve therapie. Al onze emoties, gedachtes en verlangens zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Door middel van holistische behandelingen nodigen we ons lichaam en geest uit om in een nieuwe balans te komen. Dit kan een dieper inzicht geven in de oorzaken en betekenis van fysieke en mentale klachten.

De behandeling gaat als volgt:
* voorgesprek
* massage
* reiki behandeling
* nagesprek
* inzicht mee

Niet als duo te boeken.

Na de behandeling:
* veel water drinken
* tot 48 uur na de behandeling reactie ervaren
* Neem je rust na de behandeling

ENERGETIC FACIAL – TOUCH OF ROSES 

𝙑𝙚𝙧𝙬𝙚𝙣 𝙟𝙚 𝙝𝙪𝙞𝙙 𝙢𝙚𝙩 𝙙𝙚 𝙡𝙪𝙭𝙚 𝙫𝙖𝙣 𝙧𝙤𝙯𝙚𝙣

In de hectiek van alledag is een moment van ontspanning geen overbodige luxe. Een moment waarop je jezelf even op de eerste plaats zet en kiest voor een behandeling die niet alleen je huid, maar ook je ziel streelt. De energetische gezichtsbehandeling ‘Touch of Roses’ is zo’n ervaring die je niet wilt missen.

𝙀𝙚𝙣 𝙨𝙮𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙚 𝙫𝙖𝙣 𝙧𝙤𝙯𝙚𝙣𝙠𝙧𝙖𝙘𝙝𝙩

Deze unieke behandeling omarmt de kracht van de natuur met een drietal rozenwaters: Rosa damascena, Rosa alba en Rosa centifolia hydrolaat. Deze zijn 100% biologisch en werken in harmonie samen om je huid het allerbeste te bieden. Het resultaat? Een huid die niet alleen verzacht en verfrist aanvoelt, maar ook de luxe uitstraling krijgt die het verdient.

𝘿𝙚 𝙠𝙧𝙖𝙘𝙝𝙩 𝙫𝙖𝙣 𝙢𝙞𝙣𝙚𝙧𝙖𝙡𝙚𝙣

Naast de heilzame werking van de rozenwaters, is de ‘Touch of Roses’ Lotion verrijkt met Himalaya zout en rozenkwartssteentjes. Deze combinatie zorgt voor een balans in vochtgehalte en een energetische massage die de huid revitaliseert.

𝙀𝙚𝙣 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙡𝙚𝙩𝙚 𝙗𝙚𝙝𝙖𝙣𝙙𝙚𝙡𝙞𝙣𝙜

* Een reiniging
* Een verzorgende peeling
* Een voedende verzorging

Dit alles wordt afgerond met een energetische massage waarbij gebruik wordt gemaakt van rozenkwarts en bergkristal, wat zorgt voor een diepe ontspanning en een stralende huid.

Verwen jezelf met deze verleidelijke geur en de verzorgende eigenschappen van rozenolie. Je huid zal je dankbaar zijn voor deze gave en mooie uitstraling. 

Niet als duo te boeken.

 
Energetic Facial – Touch of Roses een ware ode aan jouw welzijn.

Hoofd-, gezicht-, nek-, en schouder massage 

 

PRIJS

Reiki Touch

Prijs € 63,50 60 min.

Energy Treatment

Prijs € 63,50 60 min.
Prijs € 90,00 90 min.

Duo Energetic

Prijs € 63,50 60 min. 

Mystical Soul Massage

Prijs € 63,50 60 min.
Prijs € 90,00 90 min.

Energetic Facial – Touch of roses

Prijs € 65,- 50 min.

SOUND HEALING 

Sound Healing: Een Therapeutische Ervaring op de Massagetafel

Ervaar de aangename en rustgevende werking van Sound Healing-therapie op de massagetafel. Met deze behandeling bereik je niet alleen ontspanning en herstel van lichaam en geest, maar het helpt ook bij de bestrijding van pijn en chronische stress, het afvoeren van afvalstoffen, het in balans brengen en activeren van het energiesysteem en het activeren van het zelfhelend vermogen. De therapie heeft ook verschillende effecten op emotioneel niveau. Na afloop voel je je over het algemeen energiek, positief, vol vertrouwen en ontspannen. Je hoofd is rustig en je staat weer stevig op de grond. Je bent weer één met je kern en ziel. Laat je onderdompelen in een bad van geluiden en ervaar diepe ontspanning terwijl er gewerkt wordt met klankschalen, koshi’s, tingsha, oceandrum en een regenstok. Soms worden de schalen ook op het lichaam gelegd.

Er is een kort intakegesprek voorafgaand aan de behandeling. Het wordt aanbevolen om makkelijk zittende kleding te dragen en de behandeling kan niet als duo geboekt worden.

We geven deze sessie niet als je:

– een pacemaker heeft
– zwanger bent
– last heeft van psychoses
– last heeft van epileptische aanvallen
– last heeft van trombose

 

 

PRIJS

Sound Healing

Prijs € 63,50 60 min.

COACHING 

Een Holistische benadering voor het oplossen van jouw hulpvraag

Met een holistische visie, bekijk ik jouw hulpvraag op een dieper niveau en help ik je bij het vinden van de onderliggende oorzaken van jouw klacht. Samen kunnen we kijken naar de situatie en werken aan het vinden van de oplossing. We zullen bekijken wat jouw groei belemmert en welke stappen je kunt zetten om jouw doelen te bereiken.

Als holistische behandelaar, richt ik mij op alle niveaus van jouw welzijn, namelijk fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel, omdat alles met elkaar verbonden is.

Jij bent de enige die de grenzen bepaalt, daarom is het belangrijk om los te laten wat niet waar is. Dit zal jou helpen om te ervaren wie je werkelijk bent. Mijn aanpak is liefdevol & grenzeloos.

Kijk ook op onze andere website www.mooinu.com 

* Coaching
* Hypnose therapie
* Trauma Release & Breathwork
* Online Academy

Je bent welkom voor een gratis inzichtsessie! 

Mooinu Inzichtsessie (Gratis)

Ervaar je problemen en zou je graag je leven anders willen inrichten? Boek dan een gratis inzichtsessie, waarin we jouw zorgen bespreken. Tijdens deze sessie zal ik meer informatie geven over mijn behandeltraject en kunnen we samen bekijken of het bij jou past. Het gaat om een eenmalig gesprek om te zien of we goed matchen.

 • Eén op één sessie
 • Ik geef je inzicht en inspiratie
 • En tips hoe je met kracht verder kan op jou levenspad

Meer Levenslust en Zelfinvestering met Persoonlijke Begeleiding

Wil je meer levenslust ervaren en ben je bereid om te investeren in jezelf? Ik help je graag met het vinden van de juiste weg. Wil je begrijpen wat jouw lichaam te vertellen heeft en je gevoelens serieus nemen? Na onze sessie kun je beslissen of je verder wilt gaan met een Mooinu-traject of dat je voldoende stof tot nadenken hebt.

Innerwisdomflow Journey 5 één op één sessies

Leuk dat we samen deze reis gaan maken! Ik neem je mee op een pad vol aandacht, vertrouwen, compassie, inlevingsvermogen en humor. 

Samen bespreken we hoe je nu in het leven sta, waar je graag wilt zijn en wat je tegenhoudt om daar te komen. Eerst gaan we onderzoeken wat het is dat zorgt voor die grens en daarbij kan ik diverse methodieken inzetten. We gaan loslaten wat je niet wil en aantrekken wat je wel wil. Jij bepaald zelf wat je wilt bereiken en hoe.

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Meer in je KRACHT komt en vol vertrouwen verder kunt
 • Veel meer rust ervaar in je lijf, je hart en hoofd
 • Vertrouwen hebt in het leven en vol daarvan kan genieten
 • Dat je kan kiezen voor wat voor jou belangrijk is
 • Dat je weet waar je naartoe wilt
 • 1 jaar toegang tot de Innerwisdomflow Journey online training

Prijs € 450,- (90 min. per sessie)
Traject van 5 maanden

Losse sessie

Behoefte aan meer sessies na het traject? Boek deze dan los.

Prijs € 95,-

 

MooiNu Academy

Ben je opzoek naar zelfontwikkeling en zou je graag vanuit huis een online cursus via pc of mobiel willen volgen? Een training waarin je zelf de stappen mag gaan zetten.

 

Klinkt één van deze dingen als jou?…

En wil jij:

Zo ja? Dan is de Design Your Life cursus wat voor jou!

 

PRIJS
Inzichtsessie Gratis
30 min.

Innerwisdomflow Journey
Prijs
 € 450,-
5x 90 min. per sessie


Mooinu sessies los
Prijs € 95,-
90 min. per sessie

MooiNu Academy

Trauma Release®
& Breathwork®

Ontstaan en effecten van Trauma

Trauma kan zich voordoen na ingrijpende en schokkende gebeurtenissen, zelfs als deze plaatsvinden te midden van prettige momenten. Het gaat niet alleen om extreme situaties zoals oorlog of ongelukken, maar ook om pesterijen, emotionele verwaarlozing of het verlies van een dierbare. Deze gebeurtenissen kunnen diepe sporen nalaten in ons bestaan.

In noodsituaties treedt ons overlevingssysteem in werking, zowel fysiek als mentaal. Normaal gesproken vechten we of vluchten we, maar als dat geen optie is, blijft de opgebouwde energie vastzitten. Dit leidt tot verkrampte of bevroren reacties, wat resulteert in trauma dat ons lichaam vasthoudt.

Als we dit niet loslaten, kunnen we na verloop van tijd last krijgen van psychische en fysieke klachten, zoals boosheid, constante alertheid, hoofdpijn, schuldgevoel, schaamte, angst voor controleverlies, emotionele afvlakking, spierspanning, krachtverlies, vermoeidheid, slaapproblemen, paniekaanvallen, depressie, piekeren, concentratieproblemen, grenzeloosheid, hartkloppingen, oppervlakkige ademhaling, gespannenheid, prikkelbaarheid, moeite met verbinding maken, kort lontje, verslavingsgedrag, aanhoudende lichamelijke klachten, en meer.

Wat is Trauma Release & Breathwork


Trauma Release & Breathwork: Holistische Welzijnsbenadering

Trauma Release & Breathwork is een holistische benadering van welzijn met focus op de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Deze benadering omvat diverse technieken die zorgen voor diepgaande zelfreflectie, het loslaten van blokkades en het bevorderen van emotionele, fysieke en spirituele heling. Adem- en lichaamswerk spelen een belangrijke rol in het herstellen van deze verbinding. Ze brengen het zenuwstelsel weer in balans en stellen je in staat om weer in contact te komen met jezelf.

Geen Quick Fix

Snel resultaat boeken is mogelijk in één sessie, echter is het belangrijk om te onthouden dat er geen Quick Fix oplossing bestaat. Het kost namelijk een heel leven om te komen waar je nu bent, en het is niet iets wat je zomaar verandert. Besef dat elke sessie een stap is in de richting van verandering, waarmee je aan de slag kunt gaan. Wij zullen je hierbij begeleiden.

Mooinu Inzichtsessie (Gratis)

Wat zijn de problemen waar je momenteel tegen aanloopt? Hoe zou je graag willen dat jouw leven eruit ziet? Boek vandaag nog een gratis inzichtsessie en ontdek wat deze sessie voor jou kan betekenen. Tijdens dit consult zal ik je meer vertellen over de sessie en wat je kunt verwachten. Je zit nergens aan vast, het is een eenmalig gesprek waarin we samen bekijken of het geschikt is voor jou.

 • Eén op één sessie
 • Uitleg over het ontstaan van trauma
 • Bespreken of de sessie geschikt is voor jou

Benieuwd wat jou lichaam te vertellen heeft, en jou gevoel serieus nemen?

Na de sessie kan je aansluitend bepalen of je kiest voor somatisch lichaamswerk of e.v.t. een andere behandeling.

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT)

BRTT: Een krachtige methode om opgeslagen stress en trauma te verminderen

Body Remembers Trauma Therapie (BRTT) is een effectieve methode om opgeslagen trauma’s, spanningen en negatieve emoties in het lichaam los te laten. Met behulp van lichaamswerk kun je op een natuurlijke manier ontladen. Of het nu gaat om dagelijkse stress, diepe chronische spanning of trauma, BRTT sessies in combinatie met TRB bieden verlichting en helpen je om te gaan met stressvolle situaties.

Trauma Release Breathwork (TRB)

Ademwerk voor Persoonlijke Groei en Transformatie

Trauma Release Breathwork (TRB) is een bijzondere ademhalingstechniek die diepere lagen in jezelf aanboort. Door bewust verbonden adem te halen, activeer je de natuurlijke helende kracht van je lichaam en maak je ruimte voor persoonlijke groei en transformatie. TRB is een krachtige methode die je toegang kan geven tot onbewuste patronen en beperkende overtuigingen die je belemmeren in je dagelijks leven.

Losse sessie

Prijs € 99,- (90 tot 120 min.)

 

Combinatie van BRTT & TRB

Door BRTT en TRB te combineren, creëren we een zeer krachtige methode om los te laten, te ontwaken en te helen, zodat je werkelijk jezelf kunt zijn. Tijdens deze sessie ga je diep, wat voor velen de sleutel is gebleken tot het openen van de poort naar hun ziel. We beginnen met een gesprek en uitleg over hoe de sessie zal verlopen.

Na het gesprek bereiden we ons voor op de sessie door ons te concentreren op onze ademhaling en de energie in ons lichaam. De gecombineerde technieken van BRTT en TRB helpen ons om onze beperkende overtuigingen en emoties los te laten en ons bewustzijn te vergroten. Hierdoor kunnen we ons dieper verbinden met onze ware zelf en ons potentieel ontdekken.

Tijdens de sessie zullen we werken met verschillende visualisaties en oefeningen om ons te helpen de blokkades in ons lichaam en onze geest los te laten. Hierbij maken we gebruik van ademhalingstechnieken en lichaamswerk om ons te helpen ons bewust te worden van onze innerlijke kracht en deze te versterken.

Na de sessie voelen de meeste mensen zich ontspannen, opgelucht en energiek. Ze hebben het gevoel dat ze een diepere verbinding hebben gemaakt met hun innerlijke zelf en zich bewust zijn geworden van hun potentieel. We sluiten de sessie af met een korte evaluatie en een gesprek over hoe je de technieken kunt blijven toepassen in je dagelijks leven.

Al met al is de combinatie van BRTT en TRB een krachtige methode om te ontwaken en te helen, en om jezelf te bevrijden van beperkingen en blokkades. Het kan je helpen om de weg vrij te maken voor een leven dat meer in lijn is met wie je werkelijk bent.

Prijs € 180,- (120 tot 180 min.)

Breathwork Journey

Een Diepgaande Reis naar je Innerlijke Zelf met Breathwork.

Ontdek de kracht van jouw lichaam tijdens de BRTT & TRB ademhalingssessies. Deze online training bereidt je goed voor op de twee sessies, biedt integratie en nazorg, zodat je het beste resultaat uit de sessies kunt halen. Er zit een tussenpoos van 2 tot 3 maanden tussen de sessies. Krijg direct toegang tot de Breathwork online training. Deze bevat alle nodige informatie ter voorbereiding op de sessies en zal een jaar lang beschikbaar zijn.

Breathwork Journey
– 2 sessies BRTT & TRB
– Online training

Prijs € 350,- (kan ook in termijnen)

KLIK HIER VOOR INFO

Verwen jezelf!

Ontspan. Geniet.

WhatsApp chat