06 - 38 93 80 76 info@backandbodycare.nl
Selecteer een pagina

SPECIALS

Maak uw bezoek compleet en maak gebruik van onze specials en extra faciliteiten. 

R

BEAUTY & MORE

R

TREATMENTS

R

REIKI

R

AROMATOUCH

R

VOETEN SCRUB MASSAGE

R

SAUNA

R

ZONNEBANK

BEAUTY & MORE

 

Gezichtsbehandeling de Luxe

Het cosmetica merk waarmee wij deze behandeling geven is van Chi Essential Cosmetics, 100% natuurlijke huidverbetering. Ze verzorgen, voeden en beschermen en laten u en uw huid stralen! keuze uit een vleugje happiness of balancerende houtoliën. Ontdek het beste voor jouw huid, recht uit de natuur! Gaat u voor Touch of Happiness of Touch of Wood?

Rozenritueel
Trakteer uzelf met deze ultieme ontspanning!
Het rozenritueel!! Tijdens dit ritueel wordt uw lichaam gescrubd met een heerlijk geurende rozenscrub, na de scrub ontvangt u een hydraterende crème pakking op basis van rozenblaadjes. Tijdens deze bijzondere reis wordt u van top tot teen gemasseerd en wordt u besprenkeld met rozenwater. Het gezicht wordt ook uitgebreid behandeld met een masker, massage met etherische oliën en edelstenen.

 

 

PRIJS

Gezichtsbehandeling de Luxe

Touch of Happiness 
Touch of Wood

Prijs € 75,- 
60 min.

Rozenritueel

Prijs € 85,-
90 min.

BEHANDELINGEN

Gezichtsbehandeling de Luxe

Touch of Happiness: De heerlijke frisse en zoete geur van sinaasappel en mandarijn heeft aan de ene kant een opwekkend en vrolijk makend effect en aan de andere kant een verwarmend (door het vleugje vanille) en ontspannend effect. 

Resultaten: Activerend en rustgevend
Geurbeleving: Verfrissende en zoete ontspanning
Speciaal voor: Jonge huid en vette huid

Touch of WoodDe warme en omhullende houtoliën brengen u in evenwicht en helpen om te aarden. De producten zijn geschikt voor elk huidtype. De oliën werken verzachtend, hydraterend en kalmerend. De geur en eigenschappen van deze producten maken de lijn ook zeer geschikt voor de mannenhuid.

Resultaten: Balancerend, verzachtend en kalmerend
Geurbeleving: Aardend en geeft nieuwe energie
Speciaal voor: Droge huid

Behandeling: Reiniging, peeling, massage van gezicht, nek, armen, handen, schouders en decolleté. Aromatherapie, face cupping en edelsteen massage. Verzorgende balm massage & hoofdmassage. 

Rozenritueel
Bodyscrub met rozenscrub voor- en achterzijde
Stomende kompressen verwarmen en reinigen uw huid
Rozenpakking en massage voor- en achterzijde
Gezichtsmassage, massage met etherische oliën en edelstenen

TREATMENTS® 

Droom weg naar een bijna een vergeten wereld. 
Midden in de drukte van alle dag, vergeten we vaak te ontspannen. 
Waan u voor even in een totaal andere wereld en laat u terugvoeren naar het oude Ceylon, Bhutan en Salar de Uyuni met de traditionele TREATMENTS® behandelingen én producten. De eeuwenoude behandelingen met ieder haar eigen producten neemt u mee terug in de tijd en brengen oude rituelen en gebruiken weer tot leven. Met maar liefst drie varianten is er altijd een traditionele Treatment die bij u past.

CEYLON
Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, wat voedend is voor de huid. Naast een reiniging met shower foam en een massage met sheabutter, word u ook gescrubd met een milde seasalt bodyscrub. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid.

MAHAYANA
Ervaar het oude Bhutan met onze Mahayana Treatment. Tijdens deze behandeling word u gereinigd en gemasseerd met de traditionele Mani Stones. Na de reiniging en de massage wordt uw huid verzorgd met de verzorgende Mahayana producten zodat u als herboren de salon verlaat.

UYUNI
Tijdens onze traditionele Uyuni Treatment word er behandeld met Uyuni bundeltjes. Dit zijn bundeltjes gevuld met zout afkomstig uit de Salar de Uyuni. Met deze bundeltjes worden uw spieren los gemasseerd. Er wordt gescrubd met een lavaklei gecombineerd met een pakking. Tevens wordt de huid verzorgd met de traditionele Uyuni verzorgingsproducten.

PRIJS
Prijs € 59,50
50 min.

Prijs € 89,50
75 min.
 

Laat uzelf meevoeren naar het oude Ceylon met onze traditionele Ceylon Treatment. Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, deze luxe crème voedt de huid intensief. Naast een reiniging en een massage met sheabutter, wordt u ook gescrubd met een milde Sea Salt Body scrub en vervolgens wordt de huid verzorgd met de traditionele Ceylon producten. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid!

Ceylon Treatment 50 min.

 • Ceylon Hilana Ritueel
 • Zachte reiniging van de rug en benen
 • Golvende massage met de voedende Ceylon sheabutter
 • Zachte zeezoutscrub van de rug en benen

Ceylon Treatment 75 min.

 • Ceylon Hilana Ritueel 
 • Zachte reiniging van de gehele achterzijde
 • Golvende massage met de voedende Ceylon sheabutter
 • Zachte zeezoutscrub van de rug en benen
 • Afsluitende hoofdhuidmassage

Bekijk hier de behandeling

Een van de meest verrassende landen uit de Himalaya is misschien wel het Koninkrijk Bhutan, wat door haar inwoners liefkozend Mahayana wordt genoemd. Het ligt hoog in de bergen van de Himalaya verscholen tussen China en India, waar het vanaf de 17e eeuw tot een aantal jaren geleden toegang verboden was voor buitenlanders. Hierdoor zijn oude mystieke rituelen en tradities goed bewaard gebleven. De Mahayana monniken reisden een lange en gevaarlijke weg naar de Tiger Nest Tempel alwaar zij mediteerden. De eigenlijke reis startte echter al met de Mahayana Treatment. Een eeuwenoud reinigingsritueel waarbij het lichaam werd gemasseerd met warme Mani Stones, een reinigende lichaamspakking met traditionele kruiden en de helende krachten van het Himalayazout. 

Laat u inpakken in deze eeuwenoude mystieke treatment en droom mee naar het bijzondere Bhutan.

Mahayana Treatments 50 min.

 • Warme reiniging van de gehele achterzijde met warme Mani Stones
 • Hydraterende pakking
 • Massage en warme massage met Mani Stones
 • Voedende verzorging

Mahayana Treatments 75 min.

 • Warme reiniging van de gehele achterzijde en een deel van de voorzijde met warme Mani Stones
 • Hydraterende pakking
 • Massage en warme massage met Mani Stones
 • Voedende verzorging

Bekijk hier de behandeling

Deze behandeling is niet mogelijk als u zwanger bent.

Hoog in de bergen, op de grens van Bolivia en Peru ligt het Titicacameer. Op het meer drijven eilanden van riet waarop kleine dorpjes zijn gebouwd. Het meer stroomt een aantal keer per jaar over, waardoor de eilandjes afdrijven naar de Salar de Uyuni, een van de grootste zoutvlaktes ter wereld. Op deze zoutvlakte is een klein eiland wat vol staat met cactussen. Tegen deze cactussen zet het zout zich af, wat van oudsher door de bewoners van de drijvende dorpen in de meren gebruikt werd om heerlijke geurende en verwarmde bundeltjes van te maken die wiegjes verwarmen en pijnlijke spieren verlichten.

Deze oeroude Boliviaanse behandeling laat u uw dagelijkse beslommeringen even vergeten. Geniet van de massage met warme Uyuni bundeltjes, een heerlijke lichaamsscrub en een weldadige pakking. Laat u verrassen door deze mooie behandeling en droom mee naar de warme weldaad van Bolivia.

Uyuni Treatment 50 min.

 • Massage en Uyuni Bundle massage van de gehele achterzijde
 • Verzorgende mudscrub en verzorgende pakking
 • Zachte reiniging en afsluitende verzorging

Uyuni Treatment 75 min.

 • Massage en Uyuni Bundle massage van de voor- én achterzijde
 • Verzorgende mudscrub en verzorgende pakking
 • Zachte reiniging en verzorging

Bekijk hier de behandeling

REIKI BEHANDELING 

Reiki verlicht, ontspant en heft blokkades op die iedereen, al dan niet bewust, in zijn of haar lichaam heeft.

Bij een reiki behandeling ligt u op een behandeltafel met kleding aan. Door middel van handposities wordt de energie gegeven. Het kan warm of koud aanvoelen en geeft vaak een tinteling.
Reiki zorgt niet alleen voor meer energie. Het versterkt tegelijk ons immuunsysteem en verhoogt onze natuurlijke weerstand.
Reiki brengt ons weer in evenwicht en dat is nodig voor een goede fysieke en mentale conditie.

Advies! Ga gekleed in makkelijk zittende kleding, niet als duo te boeken.

Prijs

Prijs € 35,-
Intake, behandeling 30 min., nagesprek (45 min)

Prijs € 55,-
Intake, behandeling 60 min., nagesprek (75 min)

 

AROMATOUCH TECHNIEK 


De AromaTouch™ techniek is een zachte en ontspannende massage van de rug en voeten waarbij gebruikt wordt gemaakt van pure essentiële oliën van dōTERRA. Elke olie heeft een eigen specifieke werking.

 • Stressvermindering
 • Verbetering van het immuunsysteem
 • Vermindering ontstekingsreacties en verbetering van spierontspanning
 • Homeostase – Balans van het (autonome) zenuwstelsel

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen, maar ook zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijn, burn-out en stress.

Niet als duo te boeken.

Prijs

Prijs € 45,-
40 min.

Behandeling

AromaTouch™ techniek
Massage met zachte herhalende bewegingen met etherische oliën. De rug en voeten worden behandeld.
De AromaTouch™ techniek geeft u een unieke ervaring met essentiële oliën. Deze techniek heeft als doel algehele ontspanning en uw lichaam weer in balans te  brengen.

VOETEN SCRUB EN MASSAGE 

Een voetmassage stimuleert de doorbloeding van de voeten en daarmee uw gezondheid. Voetmassage heeft een stimulerend effect op de bloed- en lymfecirculatie. In de voet zitten reflexpunten die corresponderen met alle organen en ieder lichaamsdeel, door de voet een ontspannen behandeling te geven zal uw hele lichaam hier baat bij hebben. 

PRIJS

Prijs € 39,50
30 min

ZONNEBANK 

Zoek de zon op bij Back & Body Care voor uw dosis vitamine D, ontspanning en een gezonde kleur. Bij ons kunt u veilig zonnen. Met onze ruime openingstijden bieden wij u de vrijheid om te zonnen wanneer het u uitkomt.

Onze zonnestudio is professioneel, hygiënisch en luxueus ingericht. U kunt gebruik maken van een gedesinfecteerde UV beschermingsbril en een kussen. 

PRIJS

Zonnebank
Prijs
 € 9,95
20 min

10-ritten kaart
Prijs
€ 85,-
10 x 20 min.

Boek uw zonnebank via WhatsApp.

KENMERKEN
 • Back & Body Care voldoet aan de laatse Europese richtlijnen voor de zonnebranche.
 • Veilig zonnen volgens de 0,3 Norm.
 • Zonnen niet onder de 18 jaar.
 • Heeft u huidtype 1 (U verbrandt zeer snel en uw huid wordt niet bruin) dan raden wij de zonnebank niet aan.
 • Zonnen verplicht met UV beschermingsbril en gebruik van zonnebrand crème
 • Zonnen op eigen risico
 • Wij kunnen u advies geven betreffende het zonnen.  Vraag er naar!

 

PRODUCTEN
Gebruik altijd een zonnebank crème!

1. Zonder een crème verliezen we 30 – 40% van de UV-straling, omdat deze niet kan doordringen in een droge huid.
2. De bruining begint zonder een crème na 8 minuten, met een crème al na 3 – 4 minuten!
3. Bij luxe crèmes met Nouritan én Meladark begint de bruining al na 1,5 minuut.
4. Met een crème word je niet alleen sneller en dieper bruin, maar blijft de bruine kleur ook tot 7 dagen langer behouden.
5. De huid wordt goed verzorgd & gehydrateerd door alle hoogwaardige ingrediënten & complexen.

 

Onze producten zijn van Devoted Creations NL

Vraag om advies! Of u nu een beginnende of gevorderde zonner bent wij helpen u graag aan het juiste bruiningsresultaat.

 

SAUNA

Een saunabezoek is gezond voor lichaam en geest. Vochtreserves worden ververst en door de warmte openen de poriën zich en komen de zweetkliertjes in werking. Hierdoor zorgt vaatverwijding voor een versnelde doorbloeding. U kunt tot wel anderhalve liter vocht per saunabezoek verliezen. Met het transpiratievocht wordt niet alleen water aan uw lichaam onttrokken, maar ook melkzuren die na grote lichamelijke inspanning in de weefsels zijn achtergebleven. Het lichaam wordt zodoende goed schoongespoeld en raakt ook zijn gif- en afvalstoffen kwijt. Door regelmatig saunabezoek wordt uw weerstand opgebouwd en bent u minder vatbaar voor griep.

Om te relaxen kunt u van een saunabezoek een dagje uit maken met alles erop en eraan. Lekker lang uitzweten en ook genieten van een goede massage.

PRIJS

Sauna
Prijs
 € 17,- p.p.
20 min.

ONZE SAUNA'S

Infrarood Sauna
Infraroodstraling dringt zonder de huid te verhitten door in de bovenste huidlaag. Het effect is dieptewarmte die door het lichaam wordt geabsorbeerd. De bloedcirculatie neemt toe en de huid doorbloedt beter. Bloedvaten in het onderliggende vetweefsel nemen dieptewarmte op, worden wijder en zorgen op deze manier voor een betere doorbloeding van het vetweefsel. De in de vetcellen opgeslagen vetzuren worden opgelost en verdwijnen langs het lymfe-systeem uit het lichaam. De hartslag neemt iets toe, waardoor een passieve fitnesstraining ontstaat. Vergelijkbaar als warming up, waardoor sportblessures voorkomen worden.

Traditionele Sauna
In onze Bastu (Zweedse benaming voor sauna) kunt u een heteluchtbad nemen. In de ruimte staat een kachel opgesteld die de temperatuur hoog doet oplopen zodat u er van gaat zweten. Vanwege de reinigende werking van de huidporien wordt het bezoeken van deze sauna gezien als sauna-bad in de zin als persoonlijke verzorging. U kunt de temperatuur zelf regelen dmv het opgieten. Aan het water zijn geuren toegevoegd zodat u optimaal kunt genieten.

Verwen uzelf!

Ontspan. Geniet.

WhatsApp chat