06 - 38 93 80 76 info@backandbodycare.nl

SPECIALS

Maak jou bezoek compleet en maak gebruik van onze specials en extra faciliteiten. 

R

BEAUTY & MORE

R

TREATMENTS®

R

VOETEN SCRUB MASSAGE

R

SAUNA

R

ZONNEBANK

BEAUTY & MORE

 

Gezichtsbehandeling de Luxe

Het cosmetica merk waarmee wij deze behandeling geven is van Chi Essential Cosmetics, 100% natuurlijke huidverbetering. Ze verzorgen, voeden en beschermen en laten jou en je huid stralen! keuze uit een vleugje happiness of balancerende houtoliën. Ontdek het beste voor jouw huid, recht uit de natuur! Ga je voor Touch of Happiness of Touch of Wood?

Rozenritueel
Trakteer jezelf met deze ultieme ontspanning!
Het rozenritueel!! Tijdens dit ritueel wordt je lichaam gescrubd met een heerlijk geurende rozenscrub, na de scrub ontvangt je een hydraterende crème pakking op basis van rozenblaadjes. Tijdens deze bijzondere reis word je van top tot teen gemasseerd en word je besprenkeld met rozenwater. Het gezicht wordt ook uitgebreid behandeld met een masker, massage met etherische oliën en edelstenen.

 

 

PRIJS

Gezichtsbehandeling de Luxe

Touch of Happiness 
Touch of Wood

Prijs € 75,- 
60 min.

Rozenritueel

Prijs € 85,-
90 min.

BEHANDELINGEN

Gezichtsbehandeling de Luxe

Touch of Happiness: De heerlijke frisse en zoete geur van sinaasappel en mandarijn heeft aan de ene kant een opwekkend en vrolijk makend effect en aan de andere kant een verwarmend (door het vleugje vanille) en ontspannend effect. 

Resultaten: Activerend en rustgevend
Geurbeleving: Verfrissende en zoete ontspanning
Speciaal voor: Jonge huid en vette huid

Touch of WoodDe warme en omhullende houtoliën brengt je huid in evenwicht en helpen om te aarden. De producten zijn geschikt voor elk huidtype. De oliën werken verzachtend, hydraterend en kalmerend. De geur en eigenschappen van deze producten maken de lijn ook zeer geschikt voor de mannenhuid.

Resultaten: Balancerend, verzachtend en kalmerend
Geurbeleving: Aardend en geeft nieuwe energie
Speciaal voor: Droge huid

Behandeling: Reiniging, peeling, massage van gezicht, nek, armen, handen, schouders en decolleté. Aromatherapie, face cupping en edelsteen massage. Verzorgende balm massage & hoofdmassage. 

Rozenritueel
Bodyscrub met rozenscrub voor- en achterzijde
Stomende kompressen verwarmen en reinigen je huid
Rozenpakking en massage voor- en achterzijde
Gezichtsmassage, massage met etherische oliën en edelstenen

TREATMENTS® 

Geniet tijdens jouw behandeling van onze heerlijke producten van Treatments. Deze producten zijn te koop bij de balie zodat u ook thuis kunt genieten van uw eigen wellness momentje.

VOETEN SCRUB EN MASSAGE 

Een voetmassage stimuleert de doorbloeding van de voeten en daarmee uw gezondheid. Voetmassage heeft een stimulerend effect op de bloed- en lymfecirculatie. In de voet zitten reflexpunten die corresponderen met alle organen en ieder lichaamsdeel, door de voet een ontspannen behandeling te geven zal uw hele lichaam hier baat bij hebben. 

PRIJS

Prijs € 39,50
30 min

ZONNEBANK 

Zoek de zon op bij Back & Body Care voor uw dosis vitamine D, ontspanning en een gezonde kleur. Bij ons kunt u veilig zonnen. Met onze ruime openingstijden bieden wij u de vrijheid om te zonnen wanneer het u uitkomt.

Onze zonnestudio is professioneel, hygiënisch en luxueus ingericht. U kunt gebruik maken van een gedesinfecteerde UV beschermingsbril en een kussen. 

PRIJS

Zonnebank
Prijs
 € 9,95
20 min

Boek uw zonnebank via WhatsApp.

KENMERKEN
  • Back & Body Care voldoet aan de laatse Europese richtlijnen voor de zonnebranche.
  • Veilig zonnen volgens de 0,3 Norm.
  • Zonnen niet onder de 18 jaar.
  • Heeft u huidtype 1 (U verbrandt zeer snel en uw huid wordt niet bruin) dan raden wij de zonnebank niet aan.
  • Zonnen verplicht met UV beschermingsbril en gebruik van zonnebrand crème
  • Zonnen op eigen risico
  • Wij kunnen u advies geven betreffende het zonnen.  Vraag er naar!

 

PRODUCTEN
Gebruik altijd een zonnebank crème!

1. Zonder een crème verliezen we 30 – 40% van de UV-straling, omdat deze niet kan doordringen in een droge huid.
2. De bruining begint zonder een crème na 8 minuten, met een crème al na 3 – 4 minuten!
3. Bij luxe crèmes met Nouritan én Meladark begint de bruining al na 1,5 minuut.
4. Met een crème word je niet alleen sneller en dieper bruin, maar blijft de bruine kleur ook tot 7 dagen langer behouden.
5. De huid wordt goed verzorgd & gehydrateerd door alle hoogwaardige ingrediënten & complexen.

 

Vraag om advies! Of u nu een beginnende of gevorderde zonner bent wij helpen u graag aan het juiste bruiningsresultaat.

 

Producten die wij aanbieden:

HOLISTIC SKIN RESILIENCE

HOLIMEL® (SOD B®) HET krachtige ingrediënt uit de natuur – een 100 % natuurlijk meloen sap concentraat dat de huideigen antioxidantverdediging versterkt. Het wordt verkregen uit de unieke cantaloupe meloen uit Zuid-Frankrijk, die het enzym SOD (superoxide dismutase) bevat. Het beschermt de huid tegen door licht veroorzaakte huidveroudering en rimpelvorming.

BURITI OIL is een van de meest waardevolle natuurlijke oliën ter wereld. Met zijn hoge gehalte aan natuurlijk bètacaroteen beschermt het tegen door licht veroorzaakte huidveroudering. Het voorkomt ook dat de huid uitdroogt en geeft de huid een gehydrateerde en vitale uitstraling. Dankzij het hoge gehalte aan vetzuren kan het de huideigen regeneratieprocessen ondersteunen.

MELANOBRONZE TM is een actieve werkstof die de bruining activeert en is gebaseerd op het extract van zwarte bessen en acetyl tyrosine.

MELANOBRONZETM stimuleert het natuurlijke bruiningsproces van de huid.

SHEA BUTTER Reguleert het vochtgehalte van de huid en heeft een hydraterend, kalmerend en optisch egaliserend effect.

DIHYDROXYACETON (DHA)   
DHA is een eenvoudige suiker (monosacharide), die zich aan de proteïnen van de opperhuid hecht om binnen 4 – 6 uur een mooie bruine kleur te ontwikkelen.

ERYTHRULOSIS is een natuurlijke suiker die voorkomt in talrijke planten en verschillende soorten van korstmossen. Erythrulose zorgt voor een diepe bruining die ca. 14 dagen aanhoudt – zonder uitdrogen of schilferen. Het bruiningseffect treedt op na de door DHA veroorzaakte bruining.

ACETYL TYROSINE is een aminozuur dat door het menselijk lichaam wordt gesynthetiseerd en als bruiningsversneller werkt.

Keuze uit 

The tan intensifier 

The bronzer Light

The bronzer medium

The bronzen intense 

Verkrijgbaar in fles of zakje, wij informeren u graag wat voor u geschikt is.

Het beste resultaat met een DHA Bronzer?

* scrub uw huid 24 uur van tevoren

* reinig uw handen grondig na het aanbrengen van de lotion

* wacht 4 uur met douchen na gebruik van de lotion

* gebruik een moisturizer om uw bruine kleur tot 7 dagen te behouden

 

SAUNA

Een saunabezoek is gezond voor lichaam en geest. Vochtreserves worden ververst en door de warmte openen de poriën zich en komen de zweetkliertjes in werking. Hierdoor zorgt vaatverwijding voor een versnelde doorbloeding. U kunt tot wel anderhalve liter vocht per saunabezoek verliezen. Met het transpiratievocht wordt niet alleen water aan uw lichaam onttrokken, maar ook melkzuren die na grote lichamelijke inspanning in de weefsels zijn achtergebleven. Het lichaam wordt zodoende goed schoongespoeld en raakt ook zijn gif- en afvalstoffen kwijt. Door regelmatig saunabezoek wordt uw weerstand opgebouwd en bent u minder vatbaar voor griep.

Om te relaxen kunt u van een saunabezoek een dagje uit maken met alles erop en eraan. Lekker lang uitzweten en ook genieten van een goede massage.

PRIJS

Sauna
Prijs
 € 17,- p.p.
20 min.

ONZE SAUNA

 Traditionele Sauna
In onze Bastu (Zweedse benaming voor sauna) kunt u een heteluchtbad nemen. In de ruimte staat een kachel opgesteld die de temperatuur hoog doet oplopen zodat u er van gaat zweten. Vanwege de reinigende werking van de huidporien wordt het bezoeken van deze sauna gezien als sauna-bad in de zin als persoonlijke verzorging. U kunt de temperatuur zelf regelen dmv het opgieten. Aan het water zijn geuren toegevoegd zodat u optimaal kunt genieten.

Verwen jezelf!

Ontspan. Geniet.

WhatsApp chat